Du är här:Start > Bidra

Bidra

Det finns många sätt att bidra med. Kanske du vill ge av din tid i form av frivilligtimmar i café eller konferens, i arbetet med barn och ungdomar, eller i musiken i församlingen. Kanske du bidrar med att ge din tid i form av förbön för församlingen.

Har du möjlighet och resurser kan du ge en penninggåva till församlingens arbete.

-------------------------------------

Under tiden 1:a advent - 31 januari pågår kampanjen "Tänd ett ljus", till Equmeniakyrkans internationella arbete.

Vid gudstjänster i Missionskyrkan den 26/12, 31/12, 6/1 och 28/1 samt vid konserten den 28/1 går kollekten till "Tänd ett ljus".

Du kan skänka pengar direkt till Equmeniakyrkan, via Pg 90 03 28-6 eller via Swish 123 900 32 86.

Du kan också ge ett gåvokort i julklapp till någon. I Informationen i Missionskyrkan finns dessa gåvokort tillsammans med en ihopvikbar liten väska som du ger som gåva.

Mer information via Equmeniakyrkans hemsida