Du är här:Start > Bidra > Volontärsarbete

Volontärsarbete

En verksamhet som den som bedrivs genom Linköpings Missionsförsamling är helt beroende av många frivilliginsatser. Tacksamheten är stor över alla dessa timmar och talanger som ställs till församlingens, Equmenias och konferensbolagets förfogande.

Om du vill gå in i en meningsfull uppgift, det kan vara allt från högst praktiskt arbete till en förbönsuppgift, ­vänd dig till någon av oss som arbetar i kyrkan så hjälper vi dig vidare.

*****************

Just nu behöver vi bli fler i Martas café på kvällar och helger.

En härlig gemenskap samtidigt som du kan göra nytta och sprida glädje. Ett pass var 12:e vecka och självklart visar vi hur allt fungerar. Du behöver inte kunna allt. Man kan diska, stå i kassan, bre mackor, torka golv, tända ljus och prata med gästerna.

Är du intresserad? Ta kontakt med AnnBritt Larsson, annbritt.larsson2@gmail.com, el tel 013-159619