Bibel & Bröd

Hösten 2017 prövar vi något nytt på torsdagskvällarna, som vi kallar Kulturkväll med nattvard. Läs mer om du klickar här, eller i menyn här bredvid.

Bibel & Bröd kan du fortfarande lyssna på via vår pod.

************************************

Efter några år med upplägget som vi kallat Bibel & Bröd gör vi den här hösten en förändring.

Nattvardsgudstjänsten börjar som tidigare kl 18.00 och innehåller en betraktelse där en person per tillfälle lägger ut en bibeltext som varit avgörande för dennes liv.

Efter gudstjänsten blir det eftersits med samtal i Martas Café.

Lyssna till Bibel & Bröd

****

Tidigare år har vi vandrat genom Lukasevangeliet och Johannesevangeliet samt tematiken som utgår från De sju dödssynderna. Föredragen har letts av Peter Halldorf, Britta Hermansson och Jonas Eveborn.

Hösten 2014 var temat "Med bibeln som böneskola" och bibelstudierna leddes av Peter Halldorf, Jonas Eveborn och Linnea Åberg (lärare bibellinjen
Liljeholmens folkhögskola).

Temat för Bibel & Bröd hösten 2015 var "Möten i gamla testamentet". Medverkade gjorde Peter Halldorf, Jonas Eveborn, Britta Hermansson och Marcus Lind.

Marcus Lind

Pastor och församlingsföreståndare