PREP

Verktyg för varaktig kärlek - september - oktober 2017

Ta hand om er! Friskvård för parrelationer.
Korta föredrag och parsamtal.

Arrangörer Sionförsamlingen och Linköpings Missionsförsamling.

Att få det bra - eller ännu bättre …
Får ni för lite tid med varandra? Är det sällan ni tycker ni har riktigt roligt tillsammans? Är han/hon obegriplig ibland? Hamnar ni lätt i samma mönster vid konflikter? De flesta har nog märkt att det inte alltid är så enkelt med relationer. Det går inte av sig självt!

Under september och oktober 2017 ger vi en kurs för par som vill satsa lite extra på sin relation till sin respektive. Kursen vill hjälpa er att förstå varandra och att fördjupas i relationen, att få växa tillsammans.

PREP kom till utifrån en önskan att hjälpa par att få större glädje i sitt förhållande eller att hitta tillbaka till glädjen de hade när de blev tillsammans. Tanken var att ge verktyg till att förbättra kommunikationen i förhållandet och att sätta fokus på det som kan stärka förhållandet och gemenskapen.

Tillsammans med Pingstkyrkan i Linköping arrangerar vi i Missionskyrkan återigen en PREP-kurs som går av stapeln med ett dygn på Bjärka Säby, följt av tre vardagskvällar i Missionskyrkan.

Kursen är till för par oavsett ålder och hur länge man varit tillsammans eller varit gifta. Det är dock en fördel, om man inte blivit ihop alldeles nyligen.
Kyrkvana är inget krav.

Datum som gäller är
29-30 september - Romantiskt uppstartsdygn på Bjärka Säby slott

3, 11 och 19 oktober - Kvällspass i Missionskyrkan