Du är här:Start > Konferens > Teknik

Tekniken

Projektorer Samtliga rum, med undantag för tre mindre grupprum, har projektorer fast installerade.

Ljud I Mariasalen och Ängen finns det ljudanläggning med trådlös mygga. Musiksalen och Källan har enklare ljudanläggningar. I Kyrksalen finns det en avancerad ljud- och ljusanläggning och en kraftfull projektor som ser till att det blir bästa möjliga ljud och bild på din konferens. Ljudteknikers närvaro är ett krav i Kyrksalen. I de övriga lokalerna är det enklare utrustning som vi hjälper dig att komma igång med, sedan klarar ni er på egen hand. Om det skulle krångla så finns vi i närheten för att hjälpa dig.

Övrigt Vid behov försöker vi att lösa dina tekniska önskemål och problem. Vi kan stå till tjänst med lösa datahögtalare, laptop om din skulle krångla m.m. Det finns tillgång till Internet i alla lokaler, antingen via kabel för att få en säkerställd kontakt med nätet eller med ett Wi-Fi nät. I kyrksalen har vi ett extra kraftfullt Wi-Fi som klarar av många användare samtidigt.