Du är här:Start > Musik > Missionskyrkans kör

Missionskyrkans kör

Missionskyrkans körsång är en viktig del i gudstjänsten.

Till hösten 2017 gör vi en nysatsning, och kommer att öva tisdagar kl 18 - 20.15. Första övningstillfället är den 22 augusti, och då övar vi två tisdagar inför sång i gudstjänsten den 3 september.

Du som är ny och sugen på att vara med, är välkommen till övningen den 5 september kl 18, då vi tänker göra en typ av röstinventering, för att se vilken stämma man passar bäst i. Alltså inte uppsjungning för att se om man får vara med, utan för att se vilken stämma man passar bäst i.
Lördagen den 9 september har vi en kördag, då vi kommer att koncentrera oss mest på en konsert vi ska ha den 8 oktober.

Varmt välkommen, både ny och gammal körmedlem!

Har du fundering och frågor om att vara med i Missionskyrkans kör, kontakta körledare Jacob Wessbo eller expeditionen

Jacob Wessbo

Församlingsmusiker